YogaRocks - Workshop voor klimmers.


Op dit moment zijn er geen workshops gepland! Houd de Facebook paging van YogaRocks in de gaten voor events, nieuwtjes en tips voor klimmers.


Sterkster - 7 April 2018

Dit is dé tijd van de vrouw in de klimwereld. De 9a's en 9b's worden inmiddels ook door de vrouwelijke klimsters aan alle kanten ingetikt en er wordt snoeihard geboulderd, buiten en op de worldcups. It's no man's land no more!

 

Deze grensverleggende ontwikkeling van de vrouwelijke klimsters, vraagt om een feest! Kom naar STERKSTER op 7 april en dan vieren we de kracht van de vrouw.

 

Hoe ziet de dag eruit?

Er zullen gedurende de dag lezingen en workshops gegeven worden door o.a. Nikki van Bergen, Vera Zijlstra, Rachel Nilwik, Lonneke Tabak, Soraya Schultz, Emily Mannheimer, Kelly Ramirez, Anne van Leeuwen en Jessica Veth.

 

Daarnaast is STERKSTER uiteraard een wedstrijd!

40 nieuwe boulders zullen in de wand geschroefd worden , door een uniek woman-only-bouwteam onder leiding van Nikki van Bergen, verreweg een van Nederlands Sterkste vrouwen.

 

Als klap op de vuurpijl, komt er op STERKSTER ook een Special Sterk Guest. Niemand minder dan voormalig Wereldkampioene en Europees Kampioene Boulderen, Juliane Wurm! Ze zal een inspirerende lezing geven over haar ervaringen in het klimmende leven, en dat wil je niet missen!NKBV Trainersweekend - 9 December 2017

Waarom voegen steeds meer klimgrootheden zoals Adam Ondra, Daniel Woods en Olivia Hsu yoga toe aan hun wekelijkse trainingsplanning? Dat is geen toeval, want er is een stevige dosis raakvlakken die bijdragen aan klimvaardigheid. Ook de verschillen kunnen gezien worden als een mooie aanvulling. In de theoretische en praktische workshop van Jessica Veth van Yoga Rocks leer je welke voordelen yoga te bieden heeft aan je sporters. Hierbij kun je denken aan flexibiliteit, lichaamsbewustzijn, postuur en het verkleinen van de kans op blessures. Ook het effect op de fysiologie (bijv. bij herstel) en mentale staat van de klimmer komt aan bod.

 

 

Ben jij klimtrainer en aanwezig bij het NKBV trainersweekend? Kijk hier voor registratie.